11 Nisan 2017 Salı

CLASH OF CLANS BOT


İlgili resimBotun son sürümünü bu konu altından indirebilir ve kurulum ve kullanımı ile alakalı hazırlamış olduğum video’yu izleyerek botun kullanımı hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Bu arada unutmadan bu bot sadece bilgisayarda çalışır. Telefona bot kurup zaten 1 günü zar zor geçiren şarjınızı dahada telef etmenin ne anlamı var dimi ama ?
Mybot’u kullanmaya başlamadan önce dikkat etmeniz birkaç husus ve bilgisayarınıza kurmanız gereken birkaç program mevcuttur. Bunlar aşağıda verildi.
MyBotu çalıştırabilmeniz için bilgisayarınızda aşağıda vermiş olduğum emülatörlerden bir tanesi yüklü olmalıdır.


                                               
indirme butonu ile ilgili görsel sonucu


        Memu App Player
Nox App Player
MyBot adlı yazılım autolt ile hazırlanmış bir paket yazılım olduğundan botu kullanacağınız sistemde aşağıdaki 2 adet program muhakkak bulunmalıdır. Bunları kurmayı ihmal etmeyin. Kurmazsanız bot çalışmaz.
Microsoft .NET Framework 4.6.2
Microsoft Visual C++ Redist
Tüm yukarıdaki uyarıları okuduysanız ve gerekli programları kurduysanız artık gerisi botu kurup çalıştırmaya kalıyor. Bunuda yapabilmenizin yolu aşağıda vermiş olduğum videoyu izleyip aynı şekilde uygulamaktır. Videoyu eksiksiz dinleyip uyguladığınız taktirde botu sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz….
Gelelim botu bilgisayarınıza indirip kullanmaya.
Clash Of Clans MyBot v7.1.2 Türkçe

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SimCity BuildIt v1.16.79.56852 Android Para Hile APK

SimCity BuildIt v1.16.79.56852 Android Para Hile APK indir SimCity BuildIt v1.16.79.56852 Android Para Hile APK indir SimCit...